Wij bieden je de meest fantastische vastgoed deals aan, zowel residentieel als commercieel vastgoed. In de twee bruisendste metropool regio’s van het land, namelijk Amsterdam en Rotterdam. We nodigen u van harte uit om onze services te bekijken en vandaag contact met ons op te nemen, zodat we kunnen starten met het bouwen van een professionele relatie op basis van wederzijds vertrouwen, visie en diepgaand begrip.


Beheer en verhuur van uw appartement of huis

Bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw woonruimte in de omgeving van Amsterdam of Rotterdam, maar kijk je op tegen de zaken die hier nog bij zullen komen kijken? Wij helpen u hier graag bij! Als professioneel vastgoedbeheer bedrijf nemen wij alle aspecten die erbij komen voor u uit handen.

Incity Makelaardij is trots op het brede netwerk van expats en lokale bewoners in de twee grote Nederlandse steden, hierdoor kunnen wij de beste service verlenen en u helpen met het verhuren van uw appartement aan de ideale huurder! Wij nemen alle verantwoordelijkheden op ons, van het huur klaar maken van uw appartement/huis tot het vinden van de geschikte nieuwe bewoner.Zelfs het onderhouden van het contact met de huurder met betrekking tot het huis en administratieve zaken nemen wij graag voor u uit handen.

Wij zitten boordevol heldere en veelbelovende ideeën en concepten voor het beheren van jouw huis/appartement. Benieuwd wat u van Incity Makelaardij kunt verwachten? Onderstaand een impressie van wat wij te bieden hebben:

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Commercieel beheer
  • Presentatie
  • Bezichtigingen
 • Administratief beheer
  • Screening en onderhandelingen
  • Opstellen van de huurovereenkomst
  • Inchecken
 • Financial management
  • Connectie hulpprogramma’s
  • Betalingen volgen en verwerken
 • Technisch management
  • Taking care of tenants during their statements
  • Ondersteuning bieden aan huurders tijdens hun residentie

Incity Makelaardij werkt op 100% NO CURE NO PAY basis, inclusief het bedenken van een compact plan om het pand effectief te verhuren voor de volgende huurperiode. Hierdoor staat het nooit leeg!

Hebben we uw interesse gewekt? We hopen dat het antwoord een dikke ja is! Vul het gratis het registratieformulier in via onderstaande link en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

Beheren en Verhuren van uw Appartement of Huis - Registratieformulier


Het huren van een huis of appartement

Bent u opzoek naar een geschikte woonruimte en weet u niet waar te beginnen? Of bent u al een ruime tijd meedogenloos aan het zoeken, maar helaas zonder succes? Vergeet al uw zorgen, want u hebt zojuist het juiste bedrijf gevonden om met succes verder geholpen te worden!

Uit eigen ervaringen weten wij dat het vinden van een geschikte woonruimte een uitdaging kan zijn (erg vervelend als je het ons vraagt). Huisvesting is altijd een groot probleem geweest, met name in Amsterdam, dus het is zeker normaal dat u problemen hebt ondervonden tijdens dit proces. Vanaf nu hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken, onze ervaren makelaars helpen u met veel plezier verder met het vinden van de ideale accommodatie;een plek dat je thuis kan noemen!

Niets is voor ons onmogelijk; met ons brede netwerk en ervaring zullen we u op een zeer professionele manier helpenzodat u tijd, moeite en geld bespaard.

Neem alstublieft een aantal minuten de tijd om door ons huur portfolio te bladeren of vul het formulier in voor een GRATIS registratie om ons op de hoogte te stellen van uw situatie en waar u naar op zoek bent. Zodra we uw informatie hebben ontvangen, zal een van onze makelaars contact met u opnemen voor een gratis advies en uitleggen hoe we u kunnen helpen.

We hopen u binnenkort op ons kantoor te verwelkomen om u verder te helpen.

Het Huren van een Huis of Appartement - Registratieformulier


Het Kopen of Verkopen van een Appartement of Huis

Bij Incity Makelaardij bieden we professionele diensten aan en assisteren we bij het kopen of verkopen van uw huis of appartement. Of u nou wilt kopen of verkopen, wij garanderen u dat we de beste deal zullen geven!

Wilt u uw appartement of huis verkopen? Incity Makelaardij biedt u persoonlijke service aan en de mogelijkheid om ZO SNEL MOGELIJK de meest geschikte koper te vinden. Neem de tijd om het GRATIS registratieformulier in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gaat u een appartement of huis kopen? We werken nauw samen met onze klanten, dus een van onze vastgoedprofessionals zal met u samenwerken bij het zoeken van een nieuwe woning en u tevens door het hele proces begeleiden. Het enige wat u hoeft te doen is het GRATIS registratieformulier voor ons invullen, zodat we contact met u kunnen opnemen. Wat de aard van uw situatie ook is, we kijken ernaar uit om u binnenkort op ons kantoor teverwelkomen en u daarbij te helpen.


Investeren in Vastgoed

Gefeliciteerd! U hebt een fantastische keuze gemaakt. Investeren in Vastgoed is een risicovolle maar tegelijkertijd aantrekkelijke kans. 

Wij van Incity Makelaardij zullen u als professionele vastgoedbeheerdeskundigen helpen bij het hele aankoopproces PLUS een planning om een redelijke cashflow uit uw investering te halen. Dit betekent dat we u begeleiden bij de aankoop, daarna kunt u achteroverleunen en ontspannen terwijl wij direct starten aan het beheerproces. Het kan interessant voor u zijn om ons de verantwoordelijkheid te laten nemen voor het onderhoud van uw woning en het regelen van een geschikte huurder. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen, we bespreken graag de mogelijkheden en details omtrent het investeren in vastgoed.